Një çift i përkryer si Learta dhe Kushtrimi... kaq elegant duken ata të veshur në të zeza
Një çift i përkryer si Learta dhe Kushtrimi... kaq elegant duken ata të veshur në të zeza
Përveç këndimit, Kida e dëshmon veten edhe në foto-modelizëm, këto imazhe e tregojnë më së miri…
Përveç këndimit, Kida e dëshmon veten edhe në foto-modelizëm, këto imazhe e tregojnë më së miri…
Yllka Kuqi dhe fustani i saj i kuq... sinonim i elegancës
Yllka Kuqi dhe fustani i saj i kuq... sinonim i elegancës
Ish-aktorja e “O sa Mirë” vjen me pozë provokuese, kështu shfaqet “Lyra” rrugëve të Amerikës
Ish-aktorja e “O sa Mirë” vjen me pozë provokuese, kështu shfaqet “Lyra” rrugëve të Amerikës