Prapë tërmet në Shqipëri, dridhjet ndihen në Durrës

Prapë tërmet në Shqipëri, dridhjet ndihen në Durrës
Prapë tërmet në Shqipëri, dridhjet ndihen në Durrës
Prapë tërmet në Shqipëri, dridhjet ndihen në Durrës

Pak ditë pasi një valë tërmetesh goditën territorin shqiptar, duket se lëkundjet e tokës nuk kanë të ndalur.

Pas rreth 600 lëkundjesh, tërmetet vijojnë të jenë me intensitet më të ulët kryesisht në qarkun e Durrësit.

Gjatë mëngjesit të sotëm lëkundje të tokës, por disi më të lehta janë ndjerë në zonën e Korçës.

Po ashtu tërmetet janë ndjerë edhe në Fushë – Krujë dhe në Manzë të Durrësit.

Por sipas specialistëve këto lëkundje janë normale pasi atyre të pak ditëve më parë dhe se nuk ka rrezik.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/aktualitet/