"Burrë për shtëpi" ja cilat janë tre shenjat e horoskopit

"Burrë për shtëpi" ja cilat janë tre shenjat e horoskopit

Nëse jeni ende të pasigurta për partnerin me të cilin doni të kaloni jetën, nëse ai është apo jo një mashkull familjar, i përkushtuar dhe i dashur me fëmijët, studimet iu kanë lehtësuar 'punën'.

Sipas një studimi këto janë tre shenjat e horoskopit që u përkasin kësaj kategorie:

Mashkulli i shenjës së Virgjëreshës, do të jetë gjithmonë pranë jush. Ai do ju mbështesë në çdo hap dhe do të ndajë me ju gjithçka. Mashkulli i kësaj shenje është një shok shumë i mirë dhe do ja u bëjë jetën më të lehtë.

Mashkulli që i përket shenjës së Peshores është gjithashtu partneri ideal për ju dhe familjen tuaj. Ai është i matur, i drejtë, punëtor, i sinqertë, i respektueshëm dhe i “etur” për punët e shtëpisë. Çdo femër do e admirojë këtë mashkull. Ai nuk do të ngurojë asnjëherë të kujdeset për fëmijët tuaj dhe të luajë.

Mashkulli i shenjës së Dashit është i treti në listë, përsa i përket meshkujve “për shtëpi”. Atij i pëlqen familja tradicionale dhe do bëjë të pamundurën për ta pasur atë sa më afër. Atij i pëlqen të marrë iniciativa dhe të bëjë gjëra për shtëpi, por ndryshe nga Peshorja, që i pëlqen më shumë të bashkëpunojë me bashkëshorten, mashkulli i shenjës së Dashit preferon ti kryejë vetë detyrat.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/astrologji/