Nëse keni migrenë, shmangni këto ushqime

Nëse keni migrenë, shmangni këto ushqime
Nëse keni migrenë, shmangni këto ushqime
Nëse keni migrenë, shmangni këto ushqime

Migrena është një problem që shkakton dhimbje të forta koke.

Personat të cilët vuajnë nga një shqetësim i tillë, duhet të bëjnë kujdes që me ushqimet që konsumojnë.

Ushqimet që duhet të shmangin personat që vuajnë nga migrena janë, mishi i tymosur dhe produktet e mishit të thatë, djathi, salca e sojës, lakrat turshi, rrushin dhe verën e kuqe.


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/shendetesi/