Afronën e pyesin për vjehrrën, habitë me përgjigjen!

Afronën e pyesin për vjehrrën, habitë me përgjigjen!
Afronën e pyesin për vjehrrën, habitë me përgjigjen!
Afronën e pyesin për vjehrrën, habitë me përgjigjen!

Është ndër modelet më të komentuara kjo që nga momenti kur u mor vesh lidhja e saj me këngëtarin Blero Muharremin, shkruan Kosovarja...

Me që shumë fytyra të njohura po e provojnë trendin më të ri të instagramit i cili ka të bëjë me pyetje dhe përgjigje, këtë nuk e la anash as Afrona.

Ndër pyetje të shumta, ishte edhe kjo për vjehrrën e saj, me ç’rast ajo befasoi me përgjigjen e aj.

Me këtë kuptojmë se modelja është tejet e lidhur edhe me familjarët e Bleros, veçanërisht me nënën e tij.

Për më detajisht, ndiqni përgjigjen në imazhin në vazhdim./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/showbiz/