“Je myslimane a e krishterë?” ‘Xhbanja’ përgjigjet për herë të parë!

“Je myslimane a e krishterë?” ‘Xhbanja’ përgjigjet për herë të parë!
“Je myslimane a e krishterë?” ‘Xhbanja’ përgjigjet për herë të parë!
“Je myslimane a e krishterë?” ‘Xhbanja’ përgjigjet për herë të parë!

Aktorja e “O sa mirë” e njohur për rolin e tropojanes ‘Xhabnja’, ka praktikuar pyetësorin tashmë të famshëm që për brenda pak orësh u bë ‘hit’ në medie sociale, shkruan Kosovarja.

Për dallim nga të gjitha figurat e tjera të showbizit, aktorja në fjalë është përgjigjur në formë vizuale përmes videos dhe përgjigjeve direkte.

Në mesin e disa pyetjeve të cilat i publikoi, Arjola mori edhe përshëndetjen e zakonshme të myslimanëve, të cilës i’u përgjigj në po të njëjtën formë.

Madje, sqaroi se të tilla pyetje jo rrallëherë i janë parashtruar, por që tani shfrytëzoj rastin të tregojë se i përket fesë myslimane.

Pa dyshim, pamja e aktores nuk është për t’u anashkaluar as në këtë rast, pasi që bukuria e saj vazhdon të mbetet e padiskutueshme.

/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/showbiz/