Me cilën shqiptare tjetër po lidhet ish i dashuri i Morenës?

Me cilën shqiptare tjetër po lidhet ish i dashuri i Morenës?
Me cilën shqiptare tjetër po lidhet ish i dashuri i Morenës?
Me cilën shqiptare tjetër po lidhet ish i dashuri i Morenës?

Lidhja e tyre mori fund shumë shpejt pasi që u zbulua, shkruan Kosovarja.

Çifti pas një keqkuptimi shfryu mllefin edhe përmes rrjeteve sociale, duke ofenduar rëndë njëri-tjetrin.

Por në rubrikën e pyetjeve dhe përgjigjeve, një risi kjo nga instagrami, sikurse Morena ashtu edhe Sasha po zbulon detaje të ndryshme, ndër to edhe dashurinë e madhe nga vajzat shqiptare, me ç’rast të gjitha po i bën publike.

Mes shumë pyetjeve se kur do të vijë Sasha në Shqipëri, një ndër to thoshte thjeshtë një “Të dua” , që lë shumë për të kuptuar.

Për më detajisht, shikojeni dhe vet imazhin në vazhdim./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://www.kosovarja.al/showbiz/