Një shembull i mirë është vajza e Rowan Atkinson, njeriu që ne të gjithë e njohim dhe e duam si Mr Bean. Ajo është bërë një grua absolutisht të bukur.

Megjithatë, Lily nuk po shkon në rrugën për t’u bërë aktore, si babai i saj. Është gjithmonë kënaqësi që të shohësh pasardhës që duken si prindërit e tyre të famshëm. 

Në rastin e Rowan Atkinson dhe vajzës së tij Lily duhet të pranojmë se ajo nuk duket aq shumë si babai i saj. 23-vjeçarja ndoshta ngjanë më shumë me nënën e saj Sunetra Sastry. Sidoqoftë, ajo duket e mrekullueshme! Lily nuk synon të jetë një aktore si babai i saj edhe pse ka pasur disa role në filmat e babait të saj si Festa e Bean’s dhe Johnny English Reborn. 23-vjeçarja dëshiron të këndojë./21Media