Ajo u bë e njohur nga roli i saj si ‘Exhe’, ku në këtë seri ajo luan si një vajzë e vështirë dhe agresive.

Mirëpo në jetën reale ajo është një femër shumë e bukur dhe joshëse.

Në një ajo shfaqet shumë e bukur i kurrë më parë.

Më poshtë shikoni fotografin e fundit